Thursday, February 20

HAPPY SALE PROMOSI FEBRUARY 2014

HAPPY SALE DI BUKA!!!! 

PROMOSI DENGAN HARGA YG TERBAIK!!!!

20/02/14 SEHINGGA 28/02/14...


rebut peluang utk dapatkan harga terbaik dari saya.....
bagi produk yg sedang HOT dan TERLARIS...
JK Jamu Kampong......

pm/msg/whatsapp ONLY.....


0173793021
(ZARA MELISSA)



fb : https://www.facebook.com/aizie.87


pages fb : https://www.facebook.com/JamuKampungCherasKajang


website : http://zienzanresources.simplesite.my/




Thursday, December 19

YEAR END SALE !!!!

YES!!!
:: YEAR END SALE  ::


DENGAN INI, SAYA MEMBUKA PROMOSI YEAR END SALE

PROMOSI YES!!! 

DIBUKA PADA 20/12/2013 SEHINGGA 30/12/2013...

HARGA ISTIMEWA UNTUK ANDA...

JK 30
JK 60
EZ @ Ezy Cleanse

:: BELIAN SET @ 2 BOTOL KEATAS ::

(FREE POSTAGE) :: 
**SEMENANJUNG SAHAJA**


** PEMBELIAN DAN PENGHANTARAN 
ADALAH SECARA POS LAJU**

** TIADA C.O.D ** / cash on delivery



BERMINAT????


PM/WHATSUP/CLL/MSG 

0173793021



TIDAK SAMA HASILNYA???



Dah try macam2 produk???

But not same like Jk.. 

come again wit us.. 

kami sentiasa terbuka dan beri peluang utk anda merealisasikan impian anda.. 

dont give up, yakin & Sabar pasti membuahkan hasil.. 




love it!..


dont give up, yakin & Sabar pasti membuahkan hasil.. 

Thursday, December 12

JAMU KAMPUNG RAHSIA LANGSING DAN AWET MUDA

!!!  JOM SINGGAH  !!! 

"LIKE" & "ADD FRIEND"
@  facebook






PAGES FB SAYA  ::


FB SAYA ::





:: SEBARANG PERTANYAAN ::

Msg / whatsupp / wechat ::  

0173793021
(zara melissa)







MASALAH SENGGUGUT DAN MASALAH DALAMAN SELESAI



Pengguna yang mengalami
masalah senggugut ketika datang bulan.




Pengidap darah tinggi, pulih dengan IZINNYA...
selepas mengamalkan JK..
ALHAMDULILLAH....



ALLAMDULILLAH SYUKUR....
dengan IZINNYA...






SOALAN YANG SERING DITANYA OLEH CUSTOMER

MASIH MENJADI TANDA TANYA????
MENGAPA???
KENAPA???  & SEBAGAINYA...

INI DIA PENCERAHAN UNTUK ANDA,
BAGI SOALAN-SOALAN 
YANG SERING DITANYA 
OLEH PENGGUNA-PENGGUNA 
 JK JAMU KAMPONG...


KES 1



KES 2



KES 3



KES 4



KES 5



Monday, December 9

NAK KURUS & SIHAT????

<<<<  KURUS & SIHAT  >>>>>>




...... KURUS & SIHAT......

itu yang diimpikan oleh semua orang...termasuklah saya...
Jika kurus...tapi menanggung sakit pun tak boleh juga...
Bak kata orang biar elok luar dan dalam...
Memang semua orang x sempurna...
tapi kita boleh usaha dan cuba untuk menyempurnakannya...
Kalau bukan diri kita, SIAPA lagi????

Dulu masa badan berisi (GEMUK) mesti pergerakan seharian agak terbatas...
Badan pun rasa berat je... Cepat letih, lesu, tidak bermaya, dan nak buat kerja pun agak lambat/malas...
Malah pasti ramai yg mengalami pelbagai sakit-sakit sendi 
serta pelbagai penyakit lain.  
Padahal usia muda lagi...

Saiz fizikal yang agak berisi pun, menyebabkan kita kurang keyakinan pada diri sendiri. Mengalami masalah gangguan hormon, serta beberapa masalah dalaman yang lain.


Saya bercakap melalui pengalaman yang saya lalui dulu...
Keadaan fizikal yang besar dan ketinggian yang tidak berapa sesuai, menyebabkan saya sering diperli/bahan cerita/bahan ketawa oleh orang/kawan yang berada di sekeliling.  
Sakit hati/geram/sedih, semua perasaan ada pada masa itu. 


ALHAMDULILLAH...
dia pengubah saya....
dengan IZINNYA...
Syukur YA ALLAH...


JK JAMU KAMPONG


bukan saja dapat mengurangkan berat badan...
malah masalah dalaman pun selesai....
yang penting yakin pada diri...serta semangat yang kuat untuk berubah, menjadi yang lebih baik....

KURUS dapat... 
KESIHATAN DALAMAN & LUARAN pun saya dapat...

Anda yang senasib dengan saya, tak kan nak biarkan diri kita kekal macam sekarang.... Tetapkan niat dan kuatkan semangat untuk berubah...
Pasti akan dipermudahkan...